Lediga jobb

Slöjdlärare, textil, Ekillaskolan, årskurs 7-9

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning för att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Ekilllaskolan ska vara en plats där alla ska trivas och känna trygghet, där eleverna lämnar skolan med självkänsla, tillförsikt och är väl rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Arbetet består i att undervisa i textilslöjd i årskurs 7, 8 och 9. Du kommer också att vara mentor i en klass tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare i slöjd och har ett stort engagemang för elevers lärande. Vi vill att du är intresserad av kollegialt utbyte då vi arbetar både i arbetslag och i ämneslag för att hela tiden utvecklas.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att undervisa på högstadium, men det är inget absolut krav.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A672419

Upplysningar lämnas av:

Karin Sagbrant
Rektor Ekillaskolan
Telefon: 08-597 835 02
E-post: karin.sagbrant@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan