Lediga jobb

Grundskolelärare 4-6 till Skepptuna Skola

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Vi vill ha en skola där alla känner att de lyckas och har lust till fortsatt lärande.
För att nå dit arbetar vi efter en röd tråd från förskolan till år sex, som innefattar kunskapssyn, inlärningssyn och värdegrund.

Skepptuna Skola är en mindre skola på ca 120 elever belägen i utkanten av Sigtuna kommun på landsbygden. Hos oss arbetar en stöttande och engagerad personalgrupp. Skolan är pedagogiskt i framkant inom entreprenöriell lärmiljö och bedömning för lärande. Hos oss får du som lärare gemensam kompetensutveckling inom entreprenöriellt lärande, språkutvecklande arbetssätt, formativ bedömning och inkludering utifrån kollegialt lärande. Elevernas lärande, arbetsro och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är grundskolelärare och behörig för åk 4-6. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med resten av skolans arbetslag för att våra elever ska få den bästa skolgången och utvecklas maximalt utifrån sin egen förmåga. I och med att vi är en liten enhet har du som lärare stora möjligheter att påverka och bidra till vår skolas pedagogiska utveckling, samt bidra till vårt kollegiala lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en skicklig pedagog med hög relationell kompetens. Du är trygg i din ledarroll i klassrummet, är organiserad och flexibel. Du har höga förväntningar på eleverna och tror på det kompetenta barnet.

Det är meriterande med erfarenhet inom formativ bedömning, IKT eller språkutvecklande arbetssätt.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-02

Arbetsgivarens referensnummer: A706130

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Fredin
Rektor
Telefon: 070-0861622
E-post: cecilia.fredin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan