Lediga jobb

Lärare i Svenska/ Svenska som andraspråk åk 7-9

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Ekillaskolan är en 7-9 skola i Märsta med 480 elever och ca 60 lärare.
På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt till undervisning på sin nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal trivs och känner trygghet och där eleverna när de lämnar skolan ska göra det med självkänsla och tillförsikt – väl rustade för fortsatta studier.

För mer information: http://www.sigtuna.se/ekillaskolan

Arbetsuppgifter:

På Ekillaskolan arbetar vi tillsammans i arbetslag och ämneslag för elevernas måluppfyllelse.
Våra nyanlända elver placeras så snart det är möjligt i ordinarie klass.

Som anställd i Sigtuna kommun får du möjlighet att ta del av den kommunövergripande fortbildningssatsningen för lärare Sigtunaboxen som består av en gedigen IKT utbildning, Bedömning för lärande och Språkutvecklande arbetssätt.

Mentorskap i en klass tillsammans med en kollega ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer:

Du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk. Du vill arbeta ämmnesövergripande och tillsammans med dina kollegor och delar gärna med dig av ditt kunnande till andra.
Du ser elevernas måluppfyllelse som ett gemensamt ansvar och provar gärna ny teknik och nya metoder för att förstärka undervisningen.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av nyanlända elever, elever i förberedelseklass eller liknande men det är inget krav. Viktigast är att du har ett genuint intresse av att utvecklas tillsammans med andra.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi söker en utbildad/legitimerad lärare som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och som har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och engagemang.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A672438

Upplysningar lämnas av:

Karin Sagbrant
Rektor Ekillaskolan
Telefon: 08-597 835 02
E-post: karin.sagbrant@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan