Lediga jobb

Anläggningsarbetare nyanläggning

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

På Stadsbyggnadskontoret finns en egen produktionsavdelning, Teknik och Natur, som omfattar drift och nyanläggning inom områdena park, lek, gata och väg, vatten och avlopp samt trafikövervakning. Det är inom området nyanläggning vi nu behöver kompetenta medarbetare för att klara av vår utbyggnadstakt samt för att kunna fortsätta vårda och utveckla våra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med olika mark, -anläggnings- och VA projekt inom vår park- lek- och gatuverksamhet i Märsta, Sigtuna och Rosersberg. Hos oss får du möjlighet att prova på många olika typer av arbete inom markanläggning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete.
Vi ser att du har erfarenhet av stenläggning.
Du ska uppskatta att arbeta i grupp och dela med dig av din kunskaper.
Du ska känna stolthet i att göra ett riktigt bra jobb.
Du är serviceinriktad, noggrann och en ansvarstagande person som fungerar i grupp men du ska också kunna ta eget ansvar.
Du ska ha lägst B-körkort.
Meriterande om du har:
C-körkort
Kunskap om rörläggning
Diplomerad rörläggare
Har yrkesbevis inom mark- och anläggningsarbete
Maskinvana för tex. hjullastare och truck. Ange vilka maskiner du har vana eller behörighet att köra.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader. Tillträde kan ske snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-16

Arbetsgivarens referensnummer: A663441

Upplysningar lämnas av:

Richard Källberg
Enhetschef Leksäkerhet och Nyanläggning
Telefon: 08- 591 261 34
E-post: richard.kallberg@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Michael Zingerman
Kommunal
Telefon: 08-591 268 78

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan