Lediga jobb

Två Projektledare till Gata och Park

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 90 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare inriktad mot gata och park kommer du ansvara för planering och genomförande av investeringar av kommunala anläggningar så som exempelvis parker, lekplatser, gator, torg samt fastighetsmark. Du ingår i stadsbyggnadsprojekt och ansvarar för planering, projektering, upphandling och byggledning av allmänna anläggningar.

Som projektledare ansvarar du för att projekten håller sig inom givna ramar avseende mål, tidplan och budget. Arbetet innebär ett nära samarbete med konsulter, entreprenörer, fastighetsägare och kommunala förvaltningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten. Vi ser att du har mångårig erfarenhet av arbete som projektledare. Kunskaper inom LOU och kalkylering är meriterande samt utbildning/erfarenhet av BAS-U/P. God datorvana samt B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt, integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden, du följer upp arbete och samordnar resurser. Som person är du kunskapssökande, engagerad, ansvarstagande och har hög samarbets- och kommunikationsfråga. Du har ett positivt förhållningssätt och tycker det är kul med utmaningar. Du är en person som utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar i ditt uppdrag.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13

Arbetsgivarens referensnummer: A701799

Upplysningar lämnas av:

Selda Taner
Gatu- och parkchef
Telefon: 08-591 261 45
E-post: selda.taner@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare, se kommunens hemsida.

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan