Lediga jobb

Enhetschef Boende äldreomsorg

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Som enhetschef för ett särskilt boende, har du det övergripande ansvaret för att styra, leda och kvalitetsutveckla verksamheten. Du har även ett aktivt ansvar för arbetsmiljö och ekonomiskt resultat. Arbetet innebär att främja ett helhetsperspektiv, att följa beslut, mål, värdegrund, policy, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut i verksamheten.

I uppdraget ingår att upprätta verksamhetsplaner, aktivt verka för och finna former som främjar samverkan med andra verksamheter, myndigheter och organisationer. Som enhetschef ska du vidta de åtgärder som krävs för att verksamheten ska bedrivas så effektivt som möjligt, med god kvalitet och med stor kostnadsmedvetenhet.

Äldre- och omsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun erbjuder en arbetssituation där kompetens, egna initiativ och egen utveckling uppmuntras.

I rollen ingår även att delta i äldreomsorgens ledningsgrupp med samlade verksamhets- och utvecklingsfrågor. Du rapporterar till verksamhetschefen för äldreomsorgen.

Kvalifikationer:

Du har en för verksamhetsområdet relevant högskoleutbildning. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är lyhörd, kan engagera och samtidigt se och skapa nya möjligheter. Du har förmågan att se helheten i organisationen och kan stimulera medarbetarna. Du är en tydlig och god kommunikatör som har lätt för att samarbeta samt är flexibel och ser möjligheter istället för hinder. Du är handlingskraftig och självständig och kan skapa teamkänsla samt ett gott arbetsklimat.
Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet från verksamhetsområdet. Ledarerfarenhet . Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och allt detta kan dina referenser bekräfta.

Övrigt:

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Urvalsprocessen kan komma att starta under annonseringstiden.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-21

Arbetsgivarens referensnummer: A653973

Upplysningar lämnas av:

Vi undanber oss annonserings- och rekryteringshjälp.

Birgitta Enblom
Verksamhetschef
Telefon: 08 591 265 59
E-post: birgitta.enblom@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan