Lediga jobb

Parkeringsövervakare

Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommun bedriver parkeringsövervakning i kommunens tätorter och på Arlanda flygplats.
Vi behöver nu komplettera vårt kompetenta team av parkeringsövervakare med två tjänst med placering på Arlanda flygplats. Som parkeringsövervakare är du en viktig del i ett team, specialinriktad mot parkerings- och trafikfrågor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara delade mellan parkerings- och trafikövervakning på Arlanda flygplats och en mindre del som fattar övervakning i övriga kommundelar.

Det är mycket kontakt med allmänheten kring frågeställningar relaterade till parkering och trafik. Då arbetet utförs alla dagar och även kvällstid, kommer du att gå på ett schema med såväl dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer:

Du har minst gymnasiekompetens. Du ska ha genomgått grundkurs i kommunal parkeringsövervakning. Körkort klass B är ett krav. Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Behärskar du andra språk är det meriterande. Du är serviceinriktad, noggrann och van att ha många bollar i luften.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Du ska ha några års yrkeslivserfarenhet, varav åtminstone en del som parkeringsvakt. Du har erfarenhet av myndighetsutövning och trafikfrågor i allmänhet.

Övrigt:

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Lön efter överenskommelse, vi tillämpar individuell lönesättning
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Enligt schema som omfattar dag, kväll, natt samt helg. För närvarande är veckoarbetstiden 34,20 timmar.
Tillträde: 2017-06-01. Efter överenskommelse
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Arbetsgivarens referensnummer: A667945

Upplysningar lämnas av:

Anders Olsson
Enhetschef Trafikdriftenheten
Telefon: 08-591 261 71
E-post: anders.olsson@sigtuna.se

Mikael Kraus
Biträdande enhetschef Trafikövervakningen
Telefon: 08-5912 61 53
E-post: mikael.kraus@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Michael Zingerman
Kommunal
Mobiltelefon: 0704200678
E-post: michael.zingerman@ sigtuna.se

Oliver Fromm
Vision
E-post: oliver.fromm@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan