Lediga jobb

Parkeringsvakt

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

På stadsbyggnadskontoret finns fem avdelningar med 130 medarbetare som har uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi projekterar och bygger gator, planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskole gårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkerings-övervakning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel.

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommun bedriver parkeringsövervakning i egen regi inom kommunens tätorter och på Arlanda flygplats. Vi behöver nu komplettera vårt kompetenta team av parkeringsvakter som är specialinriktad mot parkerings- och trafikfrågor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara delade mellan parkerings- och trafikövervakning primärt på Arlanda flygplats men även i andra delar av kommunen. Vårt team hanterar även kommunens felanmälan under icke ordinarie arbetstid. Det är mycket kontakt med allmänheten kring frågeställningar relaterade till parkering och trafik. Då arbetet utförs dygnet runt alla dagar, kommer du att gå på ett treskiftsschema med såväl dag-, kvälls- och nattjänstgöring. Schemat rullar på sex veckor med tjänstgöring varannan helg.

Kvalifikationer:

Du ska ha genomgått grundkurs i kommunal parkeringsövervakning. För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat minst ett år som parkeringsvakt. Du har erfarenhet av myndighetsutövning och trafikfrågor i allmänhet. Körkort med lägst behörighet klass B är ett krav och du bör ha goda kunskaper i de vanligaste datorprogrammen.

Du prioriterar effektivt utifrån helhetsbilden och förhåller dig objektivt till information. Du kan anpassa dig snabbt till förändringar och hanterar oväntade situationer med lugn och fokus. Du gillar att samarbeta med andra och har lätt för att söka andras input i olika frågeställningar. Du har förmågan att fatta egna beslut och kan ta kommando när andra tvekar. Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt samt försöker först förstå och sedan förstås. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska språket i både tal som skrift. Då en stor del av arbetstiden är tillagd på Arlanda flygplats behöver du även kunna kommunicera muntligen på engelska.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan! Sigtuna kommun samarbetar med Unik Resurs i denna rekrytering. Visa intresse snarast. Utvärdering av inkomna ansökningar sker löpande.

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08

Arbetsgivarens referensnummer: A719304

Upplysningar lämnas av:

Stefan Bölin
Rekryteringskonsult
Mobiltelefon: 0767781501
E-post: stefan.bolin@ unikresurs.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan