Lediga jobb

S:t Pers skola söker klasslärare till åk 1

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

S:t Pers skola har 530 elever i åldrarna 6-12 år och är uppdelad på två skolenheter. Årskurs F-1, Lilla S.t Pers skola, är belägen i Hällsbo och årskurs 2-6 på S:t Pers skola. Skolenheternas läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön och natursköna omgivningar.

Ett av våra fokusområden är att utveckla undervisningen utifrån ett språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt och skolan kommer under läsåret 17/18 att delta i Läslyftet. Vår vision är att ge alla elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Tillsammans gör vi skillnad!




Arbetsuppgifter:


Är du vår nya kollega? Tycker du att barn och elever ska utmanas och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar? Nu söker vi en kreativ och engagerad lärare till årskurs 1. Tjänsten är förlagd på Lilla S:t Pers skola som rymmer årskurserna f-1 samt fritidshem, tre klasser per årskurs. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget för årskurs 1 ansvarar du för planering och utveckling av undervisningen och strävar efter en god måluppfyllelse i alla ämnen. Samarbete med specialpedagog och fritidspersonal kopplat till klassen. Tydligt ledarskap, struktur och ordning ska vara utgångspunkt i praktiken.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare för årskurserna F-3 alt 1-6. Som person bör du vara lyhörd och duktig på att kommunicera samt lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett ansvarsfullt förhållningssätt i din yrkesroll och en förmåga till nytänk och beslutsfattande.
Du är professionell i ditt bemötande av elever och i kontakten med vårdnadshavare och kollegor. Vidare önskar vi att du har en förmåga att kunna inspirera och motivera dig och dina kollegor till ett gemensamt lärande inom arbetslaget och det är meriterande om du har erfarenhet av formativ bedömning, språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt och IKT. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål den pedagogiska verksamheten har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan!

Vi erbjuder stöd och handledning för nyutexaminerade.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-12 eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-12

Arbetsgivarens referensnummer: A714232

Upplysningar lämnas av:

Anna-Lena Holm
Tf rektor
Telefon: 08-59783701
E-post: anna-lena.holm@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Susanne de Barès
Lärarförbundet
E-post: susannedebares@ edu.sigtuna.se

Sofia Olofsgård
Lärarnas riksförbund
E-post: sofia.olofsgard@ sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan