Lediga jobb

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/ geriatrik/ Nattjänstgöring

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som tar ansvar och har god känsla för kvalité. Du måste kunna arbeta självständigt samt fungera i grupp. Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt förkommande sjuksköterskeuppgifter inom äldreomsorgen. Här är du expert i omvårdnad av den komplexa äldre människan. Vi arbetar även nära andra professioner i en komplex miljö, där du fattar självständiga beslut, utmanar och utvecklar dig själv. I arbetet måste vi förhålla oss, inte bara till våra äldre, utan även till anhöriga, myndigheter och övrig sjukvård. Arbetet ska integreras på ett professionellt sätt med hänsyn till gällande lagar vilket gör arbetet spännande och givande.
https://www.youtube.com/watch?v=307IKJk4OIA&t=50s

Kvalifikationer:

Leg. sjuksköterska


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Provanställning kan komma att tillämpas.


Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 64,22% Natt
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  • Enligt verksamhetsanpassad schema • Nattjänstgöring
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-27

Arbetsgivarens referensnummer: A783298 - Kopia (2)

Upplysningar lämnas av:

Sharareh Ramezan
Verksamhetschef HSL
Mobiltelefon: 073 6613562
Telefon: 08 591 26562

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se hemsida: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan