Lediga jobb

Bygglovsadministratör

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. På stadsbyggnadskontoret jobbar vi i spännvidden mellan Sigtuna stad, Sveriges första stad, till Arlandas moderna och framtida flygplatsstad med en stark internationell prägel.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

På stadsbyggnadskontoret arbetar ca 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden, handlägger bygglov samt projekterar och bygger gator mm. På plan- och bygglovsenheten arbetar ca 25 medarbetare och är en av 5 enheter på stadsbyggnadskontoret. Inom enheten arbetar vi målmedvetet med utveckling av våra processer där medarbetaren förväntas ta ett stort ansvar.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är administration, bland annat registrering av ärenden, diarieföring, annonsering, lagakraftarbete och arkivering samt andra förekommande arbetsuppgifter på enheten. I arbetet kommer du också att assistera bygglovshandläggarna i olika arbetsuppgifter samt samarbeta med övriga kollegor inom enheten och förvaltningen.

Kvalifikationer:

Du har examen från gymnasiet alternativt relevanta kurser från högskolan eller för tjänsten motsvarande kompetens. Du ska behärska de grundläggande programmen i Microsoft Office och ha lätt för att lära dig nya datasystem. B-körkort är ett krav.
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med administration och som är noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten, självständig och serviceinriktad. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och servicekänsla samt kan uttrycka dig korrekt i tal och skrift.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid.

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Lön efter överenskommelse.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tjänsten kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27

Arbetsgivarens referensnummer: A678043

Upplysningar lämnas av:

Andreas Thoor
Plan- och bygglovschef
Telefon: 08-591 261 33

Agneta Bergkvist
Bygglovsadministratör
Telefon: 08-591 261 98
E-post: Agneta.Bergkvist@ sigtuna.se

Susanne Gjuraj Grubbström
Bygglovsadministratör
Telefon: 08-591 262 03
E-post: Susanne.Gjuraj-Grubbstrom@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare, se kommunens hemsida.

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan