Lediga jobb

Fritidsledare till dagkollo

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Kultur- och fritidsförvaltningen omfattar fritidsenheten med sim- och sporthallar, kultur- och ungdomsenheten, biblioteken och Sigtuna museum. Inom verksamheten arbetar ca 60 medarbetare. Uppdragsgivare är kultur- och fritidsnämnden.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och förgylla dagarna för barnen på Rävsta sommarverksamhet? Veckorna 25-28 arrangerar Kultur och Fritidsförvaltningen tillsammans med Barn och ungdomsförvaltningen dagkollo för barnen i åldern 7 till 12 år.

Tillsammans med övrig personal planerar och genomför ni aktiviteter för barnen. Du kommer ansvara för en grupp med barn från dagens början till slut. Utöver aktiviteter med barnen innebär arbetet att genomföra andra arbetsuppgifter som verksamheten kräver, som att vara behjälplig med städ, matlagning och andra praktiska arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker fyra medskapande medarbetare som brinner för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du är utbildad fritidsledare eller har likvärdig utbildning.

Som fritidsledare på Rävsta sommarverksamhet ser vi att du är flexibel, initiativtagande och serviceinriktad. Vi värdesätter att du är en tydlig, trygg och stabil förebild. Du ska kunna ta direktiv från samordnaren men även vara självgående och trygg med att leda barnen genom dagen.
Erfarenhet krävs. På Rävsta sommarverksamhet önskar vi medarbetare med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar samt intresse för musik, sport och friluftsliv. Vi kräver att du är simkunnig. Som fritidsledare på dagkollo kommer du att få deltaga på vår livräddningsutbildning i vatten. B-körkort och båtvana är meriterande.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret.
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Vi kräver utdrag ut belastningsregistret!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2017-06-12
Tidsbegränsat till: 2017-07-16
Antal platser: 4. Rävstasommarverksamhet söker fritidledare till dagkollo

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-25

Arbetsgivarens referensnummer: A670525

Upplysningar lämnas av:

Facklig(a) företrädare
Johanna Brixander
Fritidsgårdschef
Mobiltelefon: 073-666 31 13
Telefon: 08-591 267 16
E-post: johanna.brixander@ sigtuna.se

Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan