Lediga jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Eddaskolan

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är en F-4 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 280 elever och 35-talet personal.

Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti.

Visionen på Eddaskolan är: ”I Eddaskolan ges alla elever de bästa förutsättningar att utveckla sina kunskaper och förmågor för att möta framtiden i en globaliserad värld.”


Arbetsuppgifter:

I ditt uppdrag ingår planering och genomförande av arbetet på Eddaskolans fritidshem. Du är med och driver en pedagogisk verksamhet där barnen erbjuds en meningsfull och utvecklande fritidstid. Under skoldagen samarbetar du nära med lärarkollegor i klasserna.

Din arbetstid är förlagd i klassrummet, på elevernas raster och på fritidshemmet

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad lärare mot fritidshemmet/fritidsledare/fritidspedagog och har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet.

I din yrkesroll bidrar du till en god lärmiljö och finner strategier för att nå stärka varje elev i sin utveckling. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och att du är en tydlig ledare med god förmåga att skapa relationer till eleverna.

Du är en trygg, stabil och prestigelös person som har lätt att samarbeta med föräldrar och kollegor samt bidrar till en trevlig arbetsmiljö.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-30

Arbetsgivarens referensnummer: A718478

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan