Lediga jobb

Socialpedagog eller beteendevetare, Galaxskolan

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Galaxskolan är en F-6 skola med ca 350 elever som går i två paralleller. Skolan ligger strategiskt mitt i kommunen, iSteninge. Verksamheten flyttade in i helt nya moderna och ändamålsenliga lokaler i november 2015.
Skolan har en god digital lärmiljö och alla eleverna har en egen lärplatta.
Elevernas lärande, studiero och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat.
Personalen på skolan har ett stort engagemang och bidrar till att eleverna känner sig trygga.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Galaxskolan är en av Sigtuna kommuns kompetensenheter, det innebär att vi håller på att bygga upp en organisation med förstärkt kompetens för att möjliggöra en bra utbildning för alla elever. Tillsammans med arbetslaget kommer du att arbeta för att skapa förutsättningar för att våra elever ska få den bästa skolgången och få stimulans till utveckling och lärande.
Som socialpedagog kommer du att arbeta både med elever individuellt och i grupp i olika typer av undervisningssituationer med fokus på inkludering. Med din kompetens kommer du att vara ett stöd både för elever och lärare i arbetet med social färdighetsträning och motivationsfrämjande arbete. Du kommer ha ett särskilt ansvar för att ge elever med svårigheter stöd och träning för att förbättra deras trivsel och skolresultat.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom skolan tillsammans med elever och kollegor och som ser utmaningen med krävande elever som en utvecklingsmöjlighet och som väcker nyfikenhet. Vi ser gärna att du har god förmåga att skapa tillgängliga lärmiljöer.
Att du är utbildad socialpedagog eller liknade och att du har kompetens inom KBT, socialträning och samarbetsbaserad problemlösning.
Vi lägger stor vikt vid lämplighet för uppdraget.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 170814 Tillsvidareanställning endast vid rätt behörighet och lämplighet.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: A675558

Upplysningar lämnas av:

Susanne Calland
Rektor Galaxskolan
Telefon: 08-59126613
E-post: susanne.calland@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Aini Backman
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 070-3469609
Telefon: 08 59126617
E-post: aini.backman@ edu.sigtuna.se

Kenny Bengtsson
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 070 6365314
E-post: kenny.bengtsson@ edu.sigtuna.se

Eva Bragsjö
Kommunal
E-post: eva.bragsjo@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan