Lediga jobb

Förskollärare, Edda och Ragna förskoleenhet

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Alla kommunala förskolor har tagit ställning till att arbeta med inspiration från Reggio Emillia filosofin. Vi har ett gemensamt projekt för alla kommunala förskolor "Hållbar framtid". Till Sigtuna kommun söker vi nu en engagerad förskollärare med placering på Edda och Ragna förskoleenhet. Förskoleenheten är beläget i ett interkulturellt område med närhet till skogen. Vi arbetar åldersindelat och flyttar tillsammans med barnen till nya miljöer anpassade utifrån just den åldersgruppen. Vi har en hög andel förskollärare. På enheten finns en pedagogista som stöd i det pedagogiska arbetet, specialpedagog och en ateljerista inom musik. På vår hemsida kan du läsa mer om vårt arbete.


För mer information: http://www.sigtuna.se/eddaforskola

Arbetsuppgifter:

Vi söker en engagerad förskollärare som har goda ledaregenskaper. Du ska ta ansvar för lärande och utveckling på din hemvist. Du har god pedagogisk förmåga och hög relationskompetens.

Kvalifikationer:

Du är en lyssnande pedagog med ett nyfiket, reflekterande och medforskande arbetssätt. Du är intresserad av att arbeta projekterande med inspiration från Reggio Emilia-filosofin. Du följer "Lärares yrkesetik".

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Legitimerad förskollärare. Examinerad förskollärare som inväntar sin legitimation.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Öppettider 06.30-18.30 Vissa möten är förlagda till kvällstid.
Tillträde: 2017-01-30. eller enligt överenskommelse. Vi är flexibla på tillträdesdatum
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-20

Arbetsgivarens referensnummer: A639585

Upplysningar lämnas av:

Marie Svensson
Förskolechef
Telefon: 08-59783118

Hanna Lindblom
Förskollärare
Telefon: 0859783117

Facklig(a) företrädare
Linda Lindkvister
Lärarförbundet
Telefon: 0859783314

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan