Lediga jobb

Projektcontroller

Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har närmare 47 000 invånare.

Komfast är kommunens fastighetskontor och strävar efter att tillhandahålla attraktiva och ändamålsenliga lokaler till kommunens verksamheter och invånare samt arbetar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv fastighetsförvaltning.

Komfast svarar för lokalförsörjningen genom att äga, hyra in, förvalta och bygga lokaler för att täcka kommunens nuvarande och kommande behov. All kommunal verksamhet har Komfast som hyresvärd.

Projektavdelningen är en avdelning inom Komfast som agerar byggherre och ansvarar för de byggprojekt som Sigtuna kommun genomför. Avdelningen består av åtta medarbetare och leds av projektchefen.

Arbetsplatsen är förlagd till kommunhuset, några minuters gångväg från pendeltågsstationen i Märsta.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Du arbetar med planering, uppföljning och utveckling av verksamheten inom Komfasts projektavdelning.

I uppdraget ingår bland annat att driva utvecklingen av kvalitetssystem framåt samt arbete med internkontroll inom projektavdelningens verksamhet. Du kommer att delta i planeringen av Sigtuna kommuns lokalförsörjningsprogram och handha uppgifter såsom ärendehantering, presentationer till politiken, delegeringsbeslut samt bistå med underlag till bokslut, delårsrapporter med mera. Du kommer att ha ett nära samarbete med Komfasts fastighetscontroller. Du kommer också delvis medverka vid investeringsuppföljning, ta fram nyckeltal och ha en samordnande funktion för Komfasts projekteringsanvisningar.

Visst övrigt arbete av administrativ karaktär kommer att ingå såsom exempelvis föra protokoll vid projektavdelningens möten och kvalitetsdagar, samordna och boka möten inom avdelningen och delta i administrationen runt upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU).

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg- eller fastighetsbranschen och tycker om att skapa tydliga och effektiva processer. Du kommer att arbeta självständigt men också ha många kontakter inom och utanför förvaltningen. Du har en stödjande och påverkande roll i det förändrings- och förbättringsarbete som kontinuerligt genomförs i projektgruppen, vilket också ställer krav på pedagogisk förmåga.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom relevant område med minst 3-4 års arbetslivserfarenhet.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och organiserat samt ta ansvar för att jobba i enlighet med verksamhetsplan och styrdokument.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete (KMA) och är bekant med upphandlingar enligt LOU. Även erfarenhet från en politiskt styrd organisation är meriterande.

Som person är du van att arbeta självständigt och är engagerad, drivande och målinriktad. Vi ser även att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad, noggrann och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-06-01. Komfast arbetar med löpande rekrytering till denna tjänst. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-18

Arbetsgivarens referensnummer: A660864

Upplysningar lämnas av:

Magnus Petersson
Projektchef
Mobiltelefon: 073-666 52 73

Facklig(a) företrädare
Se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan