Läs mer om Sportcentergruppen!

Vi hjälper mycket gärna fler föreningar i kommunen med enklare arbetsuppgifter!


Sportcentergruppen är en dagligverksamhet inom Opus i Sigtuna kommun. Gruppen har  funnits i två år och består av en handledare samt arbetstagare med olika funktionsvariationer.
 
Mål och syfte med gruppen är att personer inom omsorgen ska få en möjlighet att integreras/inkluderas i bla Sigtuna kommuns föreningsliv, få känna sig delaktiga på bästa möjliga sätt utifrån individens egna förutsättningar.
 


Några som vi i dag samarbetar med är bla

SKÅNELA IF där vi tex rengör handbollar, tvättar matchtröjor, är behjälpliga vid matcher, tvättar målstolpar, städar förråd, sköter material. Vi hjälper även till på Wenngarn där Skånela bedriver en loppis, hjälper till i cafeterian, behjälpliga vid olika event tex mässor, träningscamper m.m.
ROSERSBERGS IK Innebandy där vi hjälper till på herrlagets matcher, ordnar innebandy kul för barn/ungdomar på höstlovet, materialvård m.m
DE FACTO YRKESKLÄDER där vi sorterar och paketerar olika produkter, behjälpliga med att hålla ordning och reda på kontoren samt i butiken.
RADIO SIGTUNA – LUIS RIGOBERTO PALMA AGUIRRE där vi får delta i  radioprogrammet Egen kraft , vi hjälper även till med att förbereda fika samt enklare undan plockning
Bruno Solarium – diverse uppgifter

Kontakta gärna oss om ni skulle behöva hjälp med något.
Vi arbetar dagtid måndag till fredag, men kan vara flexibla beroende på uppdrag.
Vi håller till i Vikingahallen samt på Atletvägen 11 Sportfältet i Märsta

E-posta oss på sportcentergruppen@sigtuna.se

eller ring 08- 597 833 54 eller 073 666 53 95 eller 070 468 07 28

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation