Sök på webbplatsen

 

Bra att veta

Välkommen till Arlandagymnasiet (pdf)Läsår 2015-2016

Vårt programutbud läsåret 2015/2016

Programutbud HT 2015 (Digital version)

Ny specialtidning för 2014-2015

Eleverna på Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning media, samt elever på Estetiska programmet har gjort en tidning på året som gått. Det går bra att tanka ner ett eget exemplar.

Beställning av betygskopior

Nu kan du beställa betygskopior direkt via ett e-formulär. Klicka på länken Beställa kopior

Sociala medier


 
 

Hitta till oss

Snabbaste vägen till oss med SL

 

 

 

Studiestöd drar igång Studiestöd drar igång Studiestödet och läxhjälpen drar igång i morgon onsdag kl 17-19 samt på torsdag samma tid. Välkomna till sal 1051. Ingen föranmälan krävs. Passa på att ta hjälp av våra duktiga alumnis! Huskören sjunger på tisdagar Huskören sjunger på tisdagar Nu har vi startat en huskör där ALLA är välkomna, elever, lärare, personal. Alla som jobbar eller studerar i Kunskapens Hus är välkommen till musiksalen på tisdagar kl 8.15-9.00. Huskören leds av Jennifer Carlsson från Kulturskolan.

Nyheter

Sök miljöstipendium! Sök miljöstipendium! Sigtuna kommun delar varje år ut ett miljöstipendium på 30000 kronor till projekt för en hållbarare kommun och värld. Projekt inom gymnasier och grundskolor har goda chanser att erhålla pengarna. Årets pedagoger på Arlandagymnasiet Årets pedagoger på Arlandagymnasiet På sista kommunfullmäktige innan sommaruppehållet fick sex pedagoger ta emot pris som årets pedagog. Två av dessa var från Arlandagymnasiet, Emmy Tjärnkvist och Mikael Öhman. Både Emmy och Mikael var nominerade av sina elever Vinnare av årets klasskamp SAS14 Vinnare av årets klasskamp SAS14 Vinnare av årets klasskamp SAS14, för dagen utklädda till sin samhällslärare Per Gustafsson. NA14 och SAS13 kom på hedervärda andra respektive tredje plats. Info från skolledningen Info från skolledningen På nationell nivå har man uppmärksammat att det förekommit omfattande fusk i det nationella provet i matematik 02b. Facit har läckt ut innan provet genomförts. Info från skolledningen finns här! Dags att välja modersmål Dags att välja modersmål Nu är det hög tid att välja modersmålundervisning om du har ett annat modersmål än svenska. Vi kan erbjuda somaliska, urdu, kurdiska, turkiska, dari och arabiska. Har du ett annat modersmål kan du ändå ansöka om det. Klicka dig vidare här för att anmäla. Hållbarhetspriset 2015 Hållbarhetspriset 2015 Priset delas ut till elever och/eller personal för betydande hållbarhetsinsatser under läsåret. Priset kan gå till enskilda eller grupper av elever eller personal. De hållbarhetsdimensioner som beaktas är ekonomiska, ekologiska, sociala och demokratiska i

Vi tar dig dit du vill!

Flicka på EU flagga

Arlandagymnasiet är skolan för dig med höga ambitioner och med siktet inställt på vidare studier eller jobb direkt efter gymnasiet. Är du idrottare på högnivå? Hos oss kan du kombinera det bästa av två världar, din idrott och dina studier. Kom och var med!

 

Nedan finns tillfällig länk till:


Viktiga datum Läsåret 2015/2016

2 sept kl 18.30 Föräldramöte åk 1 ROS, Bengtsgården, Rosersberg
14 - 29 sept Skolfotografering
21 - 22 sept Studiedagar
26 - 30 okt Höstlovsvecka
19 - 21 nov Gymnasiemässa 2015 i Älvsjö
23 dec - 11 jan Jullov
29 feb - 4 mar Sportlov
21 - 28 mar Påsklov
29 apr Studiedag
5 - 6 maj Kr.him - Lov
3 jun Studentavslutning
6 jun Nationaldag - Lov
9 jun Klasskamp åk 1+2
10 jun Avslutning åk 1+2