Sök på webbplatsen

Hitta snabbt

 

Bra att veta

Välkommen till Arlandagymnasiet (pdf)

Läsårsdata 2015-2016

Programutbud HT 2016 (Digital version)

Ny specialtidning för 2014-2015

Eleverna på Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning media, samt elever på Estetiska programmet har gjort en tidning på året som gått. Det går bra att tanka ner ett eget exemplar.

Beställning av betygskopior

Nu kan du beställa betygskopior direkt via ett e-formulär. Klicka på länken Beställa kopior

Sociala medier


 
 

Hitta till oss

Snabbaste vägen till oss med SL

 

 

 

Välkommen på Öppet Hus Välkommen på Öppet Hus Den 2/12 har vi Öppet hus på Risk och Räddning (ROS) på Bengtsgården i Rosersberg. ROS erbjuder Sam med beetendevetskaplig inriktning. Vi startar klockan 18.00. Varmt välkomna! Kulturspecialisering HT 16 Kulturspecialisering HT 16 Vill du ha alla möjligheter att studera vidare efter gymnasiet utan att avstå från att satsa på dans, sång eller teater? Vill du satsa på ditt kulturella uttryck utan att skolan blir lidande? Hos oss hör kultur och studier ihop!

Nyheter

ROS-elever hjälper vid polisövningar ROS-elever hjälper vid polisövningar Elever från vårt Samhällsvetenskapliga program med beetendevetenskaplig inriktning, Risk och Räddning - ROS, brukar hjälpa till vid olika övningar för polis och räddningstjänst. Här visas klipp från SVT och TV4 där eleverna medverkar som statister. Draknästet på AGY Draknästet på AGY Arlandagymnasiet har gott om entreprenörer och blivande företagare. För tredje året i följd fick elever presentera sina affärsidéer för en jury för att försöka fånga intresset för sina UF-företag hos någon riskkapitalist. Musikaliskt besök Musikaliskt besök Måndagen den 5 oktober fick Arlandagymnasiets musikföreningen besök av estetelever från Hudikgymnasiet. Eleverna spenderade ett helt dygn tillsammans i skolans lokaler för att repa inför tisdagens lunchkonsert. Internationellt FN-rollspel i Holland Internationellt FN-rollspel i Holland I slutet av september åkte sju av våra elever till Leiden, Holland på internationellt FN-rollspel. Eleverna kom från SAS och SAMDIG programmen. De fick tre ofördlömliga dagar i ett höstvackert Holland. Läs mer här. Skol-SM i fotboll Skol-SM i fotboll Den 8 oktober åker Arlandagymnasiets skollag till Enköping för matcher mot Westerlundska (Enköping) och Skrapan (Uppsala). Förra året lyckades AGY ta sig till 8-delsfinal efter flera bra insatser. Lycka till! #eleverhjälper #eleverhjälper Under hashtagen #eleverhjälper uppmuntrar Skolsmedjan alla elever att var och en skänka en krona för att hjälpa barn på flykt. Vi på Arlandagymnasiet, såväl elever som personal, hakar förstås på detta!

Vi tar dig dit du vill!

Flicka på EU flagga

Arlandagymnasiet är skolan för dig med höga ambitioner och med siktet inställt på vidare studier eller jobb direkt efter gymnasiet. Är du idrottare på högnivå? Hos oss kan du kombinera det bästa av två världar, din idrott och dina studier. Kom och var med!

 

Viktiga datum Läsåret 2015/2016

2 sept kl 18.30 Föräldramöte åk 1 ROS, Bengtsgården, Rosersberg
14 - 29 sept Skolfotografering
21 - 22 sept Studiedagar
6 okt Föräldrainformation Arlandagymnasiet
26 - 30 okt Höstlovsvecka
19 - 21 nov Gymnasiemässa 2015 i Älvsjö
26 nov Öppet Hus Kunskapens Hus
2 december Öppet Hus ROS, Bengtsgården
22 dec - 11 jan Jullov
12 jan Skola enligt schema
4 feb Öppet Hus Kunskapens Hus
10 feb Öppet Hus ROS, Bengtsgården
29 feb- 4 mar Sportlov
21 - 28 mar Påsklov
29 apr Studiedag
5 - 6 maj Kr.him - Lov
3 jun Studentavslutning
6 jun Nationaldag - Lov
9 jun Klasskamp åk 1+2
10 jun Avslutning åk 1+2